Мобітести НаУКМА для абітурінтів

Мобітести Києво-Могилянської академії — це безкоштовні програми для мобільних телефонів та кишенькових комп’ютерів, що дозволяють проходити навчально-тренувальне тестування з різних загальноосвітніх предметів.

В основу Мобітестів НаУКМА покладено принцип тренування і навчання, тому тестування не зведено до самого лише контролю знань. Аналіз помилок та обґрунтування правильних відповідей допомагають засвоїти нові знання.

Крім того, Мобітести НаУКМА навчають швидше і краще працювати з тестами як формою контролю знань. Комплексна технологія дозволяє створювати різні типи тестів та різні форми тестових завдань (із вибором однієї правильної відповіді, з вибором кількох правильних відповідей, з короткою відкритою відповіддю, завдання на встановлення логічних зв’язків, завдання на достатність даних тощо).

Мобітести НаУКМА розраховані на специфіку мобільних терміналів: вони не потребують постійного підключення до мережі чи відсилання смс-повідомлень, тому їх використання не тягне за собою жодних витрат.

Більш детальна інформація на сайті НаУКМА

За матеріалами: Освіта.ua

No Response to "Мобітести НаУКМА для абітурінтів"

Дописати коментар