Міжнародний конкурс наукових робіт Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) 2011

З 9 по 13 травня в Лос-Анджелесі проходить міжнародний конкурс наукових робіт старшокласників Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) 2011. Більше 1500 школярів, які перемогли в 443 відбіркових конкурсах у 65 країнах світу, представляють тут свої ідеї, результати досліджень і сучасні розробки. Загальний призовий фонд конкурсу перевищує $ 4 млн.

У цьому році на конкурсі представлені проекти, присвячені прогнозуванню землетрусів, очищення водойм від нафтових плям і систем реагування на стихійні лиха, включаючи цунамі.
 Вісім українських школярів представляють тут 5 своїх проектів:
  • «Емуляція смичка в електрогітарі», індивідуальний проект, Тимофій Макаров, школа-ліцей 3, м. Сімферополь.
  • «Пристрій для управління освітлювальними приладами за допомогою радіосигналів», індивідуальний проект, Олег Древаль, ліцей 142, м.Київ.
  • «Розробка і дослідження густинного методу захисту від хвиль цунамі і його конкретної реалізації», командний проект, Олесь Мацишин, Микола Семенякін, Київський Природничо-науковий ліцей 145, м.Київ.
  • «Хвильова енергетична установка», індивідуальний проектЕнна Умеров, Медводненська загальноосвітня школа I-III ступеня Чорноморського району АР Крим
  •  «Ефект попкорну - отримання високодисперсних порошків за допомогою мікрохвильової обробки», , командний проектМарія Леонова, Анастасія Руда, Андрій Попович, комунальний заклад освіти «Хіміко-екологічний ліцей»м. Дніпропетровська. 
 
 

No Response to "Міжнародний конкурс наукових робіт Intel International Science and Engineering Fair (Intel ISEF) 2011"

Дописати коментар